Home Actueel Ambachten Duurzaam Projecten / referenties Contact  

19 - 11 - 2009 - Stichting Otjiruze Children Fund


Namibië is een van de zwaarste HIV/Aids-geïnfecteerde landen ter wereld. Met als gevolg dat op een bevolking van 1,8 miljoen al meer dan 93.000 kinderen wees zijn. Geschat wordt dat in 2010 Namibië meer dan 160.000 aidswezen zal tellen. Deze kinderen mogen er niet alleen voor staan, er is hulp nodig!

Stichting Otjiruze Children Fund vindt het belangrijk dat deze kinderen onderdak, voedsel en structuur krijgen. Om een verschil te maken in het leven van een aantal van deze kinderen is er actie ondernomen, samen met het Otjiruze Children Fund Namibië zetten wij ons in om deze doelen te realiseren.

Het Otjiruze Children Fund Namibië wil een weeshuis bouwen in Ovitoto. Dit is een gebied in het midden van Namibië. Omdat dit niet direct te realiseren is, wordt er eerst een Day Care Centre opgezet.  

Om dit Day Care Centre te financieren en uit te laten groeien tot een weeshuis is er geld nodig. Door het werven van donateurs en verschillende acties probeert de Stichting Otjiruze Children Fund zo veel mogelijk geld in te zamelen.

Door uw steun geeft u deze kinderen een thuis, een plek waar ze liefdevol worden opgevangen en een kans op een betere toekomst.

Help mee en doneer op bankrekkeningnr. 1330.63.836 t.n.v. Stichting Otjiruze Children Fund te Workum.

Klik hier voor de website .

  Terug

Tijtsma Schilders - Sylspaed 4 - 8711 ED Workum - Tel: 0515 541274 - Fax: 0515 543304 Email: info@tijtsmaschilders.nl

2009 Tijtsma Schilders - Disclaimer - Makke troch Roelof Fopma.nl